Update december 2019

Het is al weer bijna kerst en het oude jaar pakt, over een aantal weken, zijn biezen.

De dorpstuin ligt er mooi bij. Het oude bouwwerk is ontmanteld en gaat in het nieuwe jaar een nieuw leven leiden. Veel materialen worden hergebruikt als klimplaats voor eetbare klimplanten en kamperfoelie soorten. Een waardevolle en broodnodige broedplaats voor insecten en vlinders.

In het nieuwe jaar gaan wij een nieuw onderkomen bouwen. De voorbereidingen zijn al begonnen. In februari en maart 2020 gaan wij los. Wij hopen dit in een aantal zaterdagen te realiseren. Het oorspronkelijke plan waarmee Jetse Verstraten is afgestudeerd wordt nu niet uitgevoerd. Het wordt een eenvoudige binnenruimte van 30 m2.

Door de natte weersomstandigheden hebben wij besloten om alleen dinsdag- en donderdag middagen, van 13.00 tot 16.00 op de tuin aanwezig zijn. In verband met de komende feestdagen zijn wij dinsdag 24 dec., donderdag 26 dec. en dinsdag 31 dec. niet op de tuin aanwezig.

Wij zien u in 2020 graag weer op de tuin. Onze eerstvolgende werkdagen zijn, vanaf donderdag 2 januari om 13.00, weer op dinsdagen en donderdagen vanaf 13.00.

Werkgroep en bestuur Stichting Dorpstuin Hurdegaryp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *