Openheid van de Dorpstuin Hurdegaryp

Het afsluiten van de tuin voor onbevoegden zonder het plaatsen van een toegangshek met openingstijden en afrasteringen rondom.

 Het is altijd ons streven geweest om een tuin te creëren voor het hele dorp. We willen in principe de tuin open en toegankelijk laten voor iedereen; gastvrij zijn voor het hele dorp en andere belangstellenden. Vanwege meerdere wantoestanden en vernielingen door onbekenden op avonden in het weekend vinden wij het helaas nodig om die openheid  iets in te perken. Dit doen we door een bord op te hangen met de tekst ‘Verboden toegang voor onbevoegden’.

 Met dit bord is het voor iedereen duidelijk dat het terrein niet mag worden betreden zonder onze toestemming. En kan de politie optreden bij het negeren van dit bord. Natuurlijk hebben alle respectvolle voorbijgangers, tuinliefhebbers, geïnteresseerden, onze donateurs en vrijwilligers altijd onze stilzwijgende toestemming om de tuin te bezoeken. Het gaat ons nadrukkelijk om misbruik van de gastvrijheid en openheid van de tuin. Mensen die hun rommel niet opruimen, vernielingen aanbrengen of illegale activiteiten ondernemen hebben niet onze toestemming de tuin te betreden. En daartegen zal de politie nu verbaal kunnen opmaken.

 Overigens hebben wij al melding gemaakt bij de politie van gevallen van vernieling en illegale activiteiten. De politie heeft nu naar aanleiding van een illegaal incident een onderzoek gestart .

We hopen op uw begrip. Bij vragen kunt u contact opnemen met Anna Janse, t. 06-50613856 of Geja van Dijk, t. 06-30590527.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *